Milliyet yazarına Merve Kavakçı fırçası

  • Ana Sayfa
  • Milliyet yazarına Merve Kavakçı fırçası
Milliyet yazarına Merve Kavakçı fırçası
Hüseyin Çelik, Milliyet yazarı Aslı Aydıntaşbaş'a "BDP'yi Kürtlerin tek temsilcisi gibi gösterdiği" gerekçesiyle tepki gösterdi.Abone ol

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CNN Türk'te ekrana gelen Tarafsız Bölge programında gazetecilerin sorular yunanistan turist ını yanıtladı.

19 Mayıs kutlamalarının iptal edilmesinden, Uludere'deki olaylara, KCK operasyonlarından PKK terörüne, Kürt sorunundan tutuklu gazetecilere kadar bir çok konuda kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Hüseyin Çelik, Milliyet yazarı Aslı Aydıntaşbaş, BDP'yi savunan KCK operasyonlarını eleştiren yazıları nedeniyle tepki gösterdi.

GIKINIZI ÇIKARMADINIZ

Milliyet yazarı Aslı Aydıntaşbaş 'ı BDP'nin sözcüsü gibi hareket etmekle suçlayan Hüseyin Çelik, program sonlarına doğru Milliyet yazarıyla sıkı bir polemik içerisine girdi. Aslı Aydıntaşbaş'a Merve Kavakçı olayını örnek gösteren Çelik "Senin gibi burada kıyamet koparanlar mesela Merve Kavakçı'nın evi basıldığı zaman seçilmiş bir vekildi ve çocukları içerideydi. Gıkını çıkarmadın" dedi.



Kategori : MEDYA