Trabzonspor'un müthiş çıkışı

  • Ana Sayfa
  • Trabzonspor'un müthiş çıkışı
Trabzonspor'un müthiş çıkışı
Spor Toto Süper Lig'de Samsunspor'u sahasında 4-0 mağlup eden Trabzonspor'un yükselişi sürüyor.Abone ol

Ligin 16'ncı haftası sonunda aldığı 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 21 puan toplayarak 10. sırada yer alan bordo-mavililer, daha sonra oynağı 4 maçı da kazanarak lig sıralamasında 4'üncü sıraya dek yükseldi.

Bu sezon ligde ilk kez 4 maç üst üste kazanarak 20. haftada puanını 33'e yü ilinois seo kselten Karadeniz ekibi, play-off sıralaması içerisinde kendine yer bulurken, galibiyet serisini sürdürerek zirve ile de puan farkını kapatmak istiyor.

Kulüp başkanı Sadri Şener, yaptığı açıklamada, takım olarak son haftalarda iyi bir yükseliş içinde olduklarını ve önemli bir seri yakaladıkları gerçeğinin ortada olduğunu belirterek, ''Bunu sürdürerek zirveyle aramızdaki puan farkını daha da kapatmak istiyoruz'' dedi.

Ziraat Türkiye Kupası ile birlikte üç cephede de mücadele ettiklerini kaydeden Şener, ''Trabzonspor'un geçmişten bu yana tek amacı yarıştığı her alanda başarılı olmak ve kendisinden beklenen üstün performansı sergilemektir. Bu yönde teknik heyet ve oyuncu kadromuza güvenimiz tamdır. Onların bu camiaya hak ettiği başarıları yaşatacağına yürekten inanıyoruz'' ifadelerini kullandı.

OYNAYAN OYUNCULAR İZİN YAPTI

Dün Samsunspor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular, günü izinli olarak geçirirken diğer oyuncular teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde bir antrenman yaptılar.

Samsunspor maçında oynayan oyunculardan sadece genç oyuncu Aykut antrenmana katılırken bu oyuncunun sakatlıkları bulunan Glowacki ve Volkan Şen ile birlikte takımdan ayrı koşu yaptığı belirtildi.



Kategori : GÜNCEL