Tanju'nun takımına haciz şoku

Tanju'nun takımına haciz şoku
Başkanlığını Tanju Çolak'ın yaptığı Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele eden kulüp zor günler geçiriyor.Abone ol

Başkanlığını Tanju Çolak'ın yaptığı Siirtspor'da işlerine son verilen 5 işçi, alacakları mahkeme kararına rağmen ödenmeyince kulübe haciz işlemi arizona seo uygulandı.

İşadamı Fadıl Akgündüz'ün maddi desteği ile 2009 yılında kulüp merkezini İstanbul'a taşıyan kulüpte çalışan Ömer Alp, Servet Kılıçer, Ömer Serdar Doğrusever, Sait Yıldız ve Doğan Er'in işine de son verildi. İşten atılan işçiler, kıdem ve ihbar tazminatı alamayınca Siirt Asliye Hukuk İş Mahkemesi'nde dava açtı. Mahkeme, 5 işçiye gecikme faizleri ile birlikte yaklaşık 130 bin lira tazminat ödenmesine karar verdi. Mahkeme kararına rağmen para ödenmeyince İcra Müdürlüğü harekete geçti.

Merkezi yeniden Siirt'e taşınan Siirtspor'a giden işçilerin avukatı ve haciz memurları kulüp yetkilileri ile yaptığı görüşmelerde haciz işlemini çarşamba gününe kadar erteledi. Avukat Mehmet Ali Özel, işçilere ödeme yapılmaması üzerine haciz işlemi başlatmak zorunda kaldıklarını söyledi.



Kategori : GÜNCEL