Terim öyle bir ismi reddetti ki

Terim öyle bir ismi reddetti ki
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.Abone ol

Ronaldinho’yu, Fatih Terim'in istemediğini açıklayan Aysal,  Suarez ve Gillet'e olumsuz baktı, gerçekçi hedefin Shaqiri olduğunu açıkladı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Teknik Direktör Fatih Terim’in önceki gün basın toplantısında dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Ronaldinho’nun transferiyle ilgili yaptığı değerlendirmelere açıklık getirdi. Başkan ersag Aysal, Milliyet’ten Nevzat Dindar'a konuştu

Flamengo’da top koşturan Ronaldinho’nun gündemlerine geldiğini kaydeden Aysal, “Bizim Ronaldinho’yu alma imkanımız oldu. Hocamıza sorduk. Düşünmek için süre istedi ve ertesi gece Ronaldinho’yu istemediğini söyledi. İmkanını kullanıp kullanmama hocamızın inisiyatifindedir. O da maliyetini ve takım içindeki rolünü düşünerek kabul etmedi. Hem pahalı hem de sistemini bozabilecek bir oyuncu diye düşünerek girişimde bulunmamızı istedi. Sonuçta hocamızın deneyimlerine inanıyoruz. Verdiği kararın da doğru olduğunu umuyoruz. Tekrar söylüyorum Ronaldinho çok iyi bir isimdi ve taraftarı da heyacanladıracak bir oyuncuydu. Ne var ki hocamız takımın dengelerini alt-üst eder diye olumsuz baktı ve o defter kapandı” diye konuştu.

ANDERLECHT KULÜBÜ BIRAKMIYOR

Galatasaray’ın patronu, Fatih Terim’in basın toplantısında isimlerini açıkladığı kadrosunda görmek istediği oyuncuların durumlarını da değerlendirdi. Ünal Aysal, “Anderlecht, Suarez ve Gillet’i bırakmıyor. Belçika ekibi hedeflerinin olduğunu ve kesinlikle bu oyuncuları satmayacağını bize bildirdi. Onlarla artık ilgilenmiyoruz. Shaqiri için ise görüşmeler sürüyor. Basel’in kararını vermesini bekliyoruz. Bu transferi gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Umarım böylesine genç ve kaliteli bir futbolcuyu kadromuza katabiliriz” dedi.



Kategori : GÜNCEL