Arda Turan'dan bu kulüp cevabı

Arda Turan'dan bu kulüp cevabı
Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, son günlerde kendisi hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi. Abone ol

Yıldız futbolcu Galatasaray için "bu kulüp" dediği için gelen eleştirilere "Kimseye bu konuyla ilgili hesap da vermem. Benim Galatasaraylılığımı bilen herkes görüyor" diye cevap verdi.

Atletico Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Turan, eski kulübü Galatasaray'ı yıldızlarına vefasızlık yapmakla suçlamış ve sarı-kırmızılı kulüp için 'Bu kulüp' ifadesini kullanmıştı. G.Saraylı taraftarlardan tepki alan Arda Turan, konuyla ilgili açıklamada bulundu.

"SÖYLEDİKLERİMDEN RAHATSIZ DEĞİLİM"
TRT 1'de yayınlanan Stadyum programına tel pennsylvania seo efonla bağlanan milli futbolcu Arda Turan, "Önce bütün futbol camiasının başı sağolsun Lefter abi nedeniyle. O katıldığım programın tamamını izlemek lazım. Orada Ankaragücülü futbolcuların mücadelesi ve Arsenal'in Henry efsanesini yaratmasının neden bizim ülkemizde olmadığının tartışıldığı bir programdı. Konuda da örnek Bülent Korkmaz'dı. Bizim ülkemizdeki en son adam Bülent Korkmaz denildi. Ben de bunun üstüne Bülent Korkmaz'ın bile G.Saray'da ıslıklandığını ve kulüpte restorana bile giremediği dönemler olduğunu söyledim. Bunu söylerken 'bu kulüp' diye ifade etmişim. Hiç rahatsız değilim. Çünkü ben G.Saray'la ilgili konuşurken 'bu kulüp', 'bizim kulüp' tarzında konuştuğum için her zaman bu biraz yanlış anlaşılmaya varmış" ifadelerini kullandı.

"HERKES İŞİNE BAKSIN"
G.Saray sevgisi hakkında konuşan Arda, "Benim G.Saray'ı sevmek için Allah'tan başka kimseye ihtiyacım yok. Galatasaray'dan ayrılıp da G.Saray'ı bu kadar sevdiğini söyleyen bir başka insan da hatırlamıyorum. Sadece insanlar çok art niyetliler. Ben orada güzel şeyler de söyledim. Bu tarz şeylerin değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben futbolun içindeyim ve bunu değiştirmek için de uğraşacağım. Ben değiştirmezsem, bu futbolun içindeki insanlar değiştirmezse, kimler değiştirecek? O yüzden hiç umrumda değil kimin ne söylediği. Benim G.Saraylılığımı yargılayacak olanlar onlar da değiller. Ne kadar başarılı olduğum tartışılır ama ben o kulübün formasını giydim. Beni Arda yapan G.Saray'dır. Bunu her zaman da en çok ben söylüyorum. O yüzden 'o kulüp' , 'bu kulüp' falan herkes kendi işine baksın. Benim G.Saray Kulübü'nü ne kadar sevdiğim, ne kadar saygı duyduğum kimseyi ilgilendirmez. İbrahim Üzülmez'den örnek verilseydi ondan bahsederdim. Bülent Korkmaz ve Henry konuşuldu programda onu söyledim. Ben G.Saray'ı nasıl ifade edeceğimi gayet iyi biliyorum. Kimseye bu konuyla ilgili hesap da vermem. Benim Galatasaraylılığımı bilen herkes görüyor, o yüzden içim rahattır" diyerek sözlerini noktaladı.



Kategori : GÜNCEL