Bu sözler Öcalan'ı ipe götürür!

  • Ana Sayfa
  • Bu sözler Öcalan'ı ipe götürür!
Bu sözler Öcalan'ı ipe götürür!
İmralı canisi Abdullah Öcalan'ın şifreli kurye hattıyla ilgili operasyonda ilginç bilgilere ulaşıldı.Abone olİmralı canisi Abdullah Öcalan'ın şifreli kurye hattıyla ilgili operasyonda ilginç bilgilere ulaşıldı.. Buna göre Öcalan'ın talimatları kullanıcı adı ve şifreleri özel kurye ile gönderilen 4 e-posta adresine avukat görüşme günü olan çarşamba günü kaydediliyor. Kuryeler ise e-posta ingilizce seo kutusundan talimatları perşembe günü alıyor..

İmralı talimatlarının örgüte ulaştırıldığı 'şifreli e-posta hattına' yönelik operasyonda gözaltına alınan 37 kişinin emniyetteki sorgusu sürüyor. Abdullah Öcalan'ın talimatlarının kullanıcı adı ve şifreleri özel kurye ile gönderilen 4 e-posta adresine avukat görüşme günü olan çarşamba günü kaydedildiği belirlendi.

Terör ve istihbarat ekiplerinin tespitlerine göre KCK'lılar e-posta adreslerine perşembe günü girerek talimatları alıp harekete geçiyor. Bugün Gazetesi'nin haberine göre İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile Kürdistan Topluluklar Birliği, 'KCK Kent Meclisi İl Yürütme Konseyi' ile 'Önderlik Alt Komisyonu'na' yönelik İstanbul merkezli 17 ilde eşzamanlı operasyon yapılmıştı. BDP İstanbul ve Diyarbakır il başkanlıklarıyla birçok ilçe başkanlığının da aralarında bulunduğu 123 adrese yapılan baskınlarda BDP MYK üyesi Tuncer Bakırhan, eski milletvekili ve BDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Fatma Kurtulan, BDP Basın ve Yayın İşlerinden Sorumlu Eş Başkan Yardımcısı Filiz Koçali, Parti Meclisi üyesi Emrullah Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 37 kişi gözaltına alınmıştı.



Kategori : GÜNCEL