Carvalhal galibiyet için ne dedi?

  • Ana Sayfa
  • Carvalhal galibiyet için ne dedi?
Carvalhal galibiyet için ne dedi?
Beşiktaş'ın teknik direktörü Carlos Carvalhal, Bursaspor karşılaşmasını yorumladı.Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursaspor'u kendi sahasında 3-1 mağlup eden Beşiktaş'ın Portekizli teknik direktörü Carlos Carvalhal, maçın ardından yayıncı kuruluşun mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Carvalhal, "İyi bir takıma karşı kazandık. Çok iyi bir dönemden geçiyorlardı. Ancak bu maça çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Rakibimize çok iyi çalıştı google adwords k, nerelerde baskı yapabileceklerine çalıştık. Devamlı olarak rakibin baskı alanı dışında top çevirmeye çalıştık ve bugün bunu çok iyi başardık. Tabii bu yolla da önemli pozisyonlar yakaladık. Topu rakibimize verdiğimizde ise çok etkili olacaklarını biliyorduk. Ki bu hataya düştüğümüzde de golü kalemizde gördük. Ancak bugün kazandık, çünkü her gün, bir önceki günden daha iyi takım oluyoruz." diye konuştu.

"ZORLANSAK DA KAZANDIK"

Hücumda oynayan oyuncularını öven tecrübeli teknik adam, "İleride oynayan oyuncularımız da çok agresif bir oyun oynadı. Bu bizim için çok önemliydi, bizim ilk savunma oyuncularımız gibi mücadele ettiler. Bu sayede rakibe baskı kurabildik ve pozisyonlar bulduk. Maçın son bölümünde Bursaspor, son hamle olarak Ömer Erdoğan'ı alıp uzun toplarla pozisyon bulmaya çalıştılar. Bu bölümde zorlansak da maçı kazanmayı başardık." dedi.

QUARESMA NEDEN TAKIMDAN UZAK?

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan uzak kalan Ricardo Quaresma'nın durumu sorulan Portekizli teknik adam, "Bilmiyorum. Çünkü bunu sağlık ekibin söylemesi gerek. Benim aldığım bilgilere göre ise çok kısa zamanda dönecek. Döndüğü zaman da çok iyi bir tedavi dönemi geçirdiği için kısa sürede forma giyebilecek durumda olacak. Bizim için her oyuncumuz değerli ve takım oyunu oynamak istiyoruz ama sakat oyuncularımız ne kadar azalırsa takım olarak o kadar güçlü oluyoruz. O yüzden Quaresma'nın dönüşü bizler için çok önemli." diyerek açıklamalarını tamamladı.



Kategori : GÜNCEL