Arda'dan galibiyet yorumu

Arda'dan galibiyet yorumu
Milli futbolcumuz Arda Turan La Liga'da karşılaştıkları Villareal maçını değerlendirdiAbone ol

Atletico Madrid'deki milli futbolcu Arda Turan, La Liga'da bugün Villarreal'e karşı alınan 3-0'lık skoru ''Güzel bir galibiyet, iyi bir mücadele oldu'' şeklinde değerlendirdi.

Arda, ''Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. En azından Şampiyonlar Ligi için umudumuzu halen taşıyoruz. Rakiplerimizle aramızda az puan farkı var. 2-3 maç üst üste kazanırsak hem kendimize güvenimiz gelecek hem daha iyi bir ivme kazanırız diye düşünüyorum. O yüzden güzel bir galibiyet, iyi bir mü wisconsin seo cadele oldu'' dedi. Atletico'nun yeni teknik direktörü Diego Simeone'nin, takıma değişiklik kattığını ve mücadele anlamında agresifliği en üst düzeye çıkardığını belirten Arda, ''Bunu ofansif anlamda da bugünkü gibi sahaya yansıtırsak her şey daha iyi olacaktır'' şeklinde konuştu. Arda, Simeone'nin kendisini ilk kez 11'de oynatmasına rağmen 62. dakikada oyundan almasını ise ''böyle şeyler çok normal'' diye değerlendirip, ''Daha çok çalışıp, daha çok zaman almaya çalışacağız. Herşey yolunda gidiyor'' ifadelerini kullandı.

"ALLAH RAHMET EYLESİN"

Bu arada Fenerbahçe ve Türk futbolunun efsane ismi Lefter Küçükandonyadis'in ölümü dolayısıyla siyah bantla oynayan Arda, bununla ilgili de şu yorumda bulundu: ''Lefter sadece Fenerbahçe camiasına değil bütün Türk futboluna mal olmuş, bizler için çok büyük bir insan ve büyük bir örnekti. Allah gani gani rahmet eylesin. Bize de yakışan onu en iyi şekilde anmaktır, onun yaptıklarını bir şekilde örnek almaktır. Sadece onu burada anmak istedim. Benim için önemliydi. Ailesine ve tüm Türk futbol camiasına başsağlığı diliyorum.''

"TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDİYORUM"

Öte yandan Arda ile birlikte Atletico Madrid'in maçlarında Türk ve Galatasaray bayraklarının stadlarda görülmeye başlaması ve Türkiye'nin Madrid Kültür ve Turizm Müşavirliği'nin Vicente Calderon Stadı'na Türkiye'nin tanıtım reklamını vermesini ise Arda, ''Ben her zaman söylüyorum, ben burada Türkiye'yi temsil ediyorum. Türk insanını en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapıyorum. Tabi bu durum beni çok mutlu ediyor. Türkiye'nin adını en iyi şekilde en ileriye taşımak istiyorum. Bizim de burada bir nevi temsil görevimiz var ve en iyisini yapmaya çalışıyoruz'' diye değerlendirdi.



Kategori : GÜNCEL