Melo için Fenerbahçe devrede

Melo için Fenerbahçe devrede
Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki rekabet, Sarı- Kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyen Felipe Melo nedeniyle bir kez daha kızıştı.Abone ol

Juventus Genel Direktörü Pepe Marotta, “Fenerbahçe de Melo’yu transfer etmek için ciddi anlamda ilgileniyor. Ancak Galatasaray 13 milyon Euro’yu getirirlerse oyuncumuzu alabi seo new york lir. Kararlı olurlarsa fiyatta indirim yapabiliriz” dedi.

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre İtalyan basınına bir açıklama yapan Juventus Genel Direktörü Pepe Marotta, Sarı-Laciverli takımın da Melo transferi için devrede olduğunu söyledi. Marotta, “13 milyon Euro’yu getirirlerse G.Saray Melo’yu alabilir. Eğer sambacıyı almada kararlı davranırlarsa, bonservis fiyatında indirim de yapabiliriz. Bu arada F.Bahçe de oyuncumuzu transfer etmek için ciddi anlamda ilgileniyor” diye konuştu.

Sarı-Kırmızılı takımın Juventus’tan kiraladığı Felipe Melo ise Çizme medyasında yer alan son demecinde, uzun yıllar G.Saray formasını giymek istediğini söyledi ve Cimbom taraftarlarını yere göğe sığdıramadı.

Melo şöyle konuştu: “Juventus’ta çok seviliyorum. Ama İtalya’da sadece kazanınca alkışlanıyor, destek görüyorsun. G.Saraylı taraftarlar ise bambaşka. Takım yense de, yenilse de devamlı destekliyorlar, yanınızdalar. Bu ilgiyi başka bir yerde görmedim.”



Kategori : GÜNCEL