Fernandes onu dünyalı görmedi

Fernandes onu dünyalı görmedi
Beşiktaş’ın en iyileri arasında kendini gösteren Fernandes, siyah-beyazlıları, Türkiye’yi ve rakiplerini anlattı. Abone ol

Portekizli oyuncu, ligin en iyi futbol oynayan takımı olarak Galatasaray’ı gösterirken, Fenerbahçeli Alex’i de övdü. Messi için "dünyalı değil" yorumunu yaptı.

Lig TV’ye konuşan Beşiktaşlı futbolcu şunları söyledi:
-  Türkiye ’de herkes kalpten oynuyor. Gerçekten kaliteli bir lig.
-  Türkiye ligi, İspanya ve İngiltere liglerine baktığımızda pek de sert bir lig değil. Ama kolay bir lig de değil.
-  Toplu oyun california seo da ciddi bir güvenim var. Topu kaybetmekten korkmuyorum ama kaybetsem dahi bir sonraki pozisyonda topu tekrar kazanabileceğimi düşünüyorum.
-  (7 hafta kadro dışı kalmasıyla ilgili) Ben denklemin kötü tarafındayım. Sonuçta hocanın kararı ve buna saygı duymak lazım. Bu sıkıntılı süreç daha da uzasaydı gitmeyi düşünürdüm. Sakatlıklar dışında ilk kez bu kadar uzun süre formamdan ayrı kaldım.
-  Beşiktaş’ta bazen 10 numara eksikliği hissediliyor. Mesela, hatların yakın oynandığı bir maçta, örneğin Ankaragücü maçı gibi, hatları bilen birinin varlığı bizim için iyi olabilirdi.
-  Hocamız başka bir futbolcuya ihtiyaç duyulmadığını söyledi. Böyle düşündüğüne göre demek ki kadromuzda üç kulvarda mücadele edebilecek güçte.
-  Şampiyonluk için şansımız var. Yoğun bir maç takvimimiz var. Bundan şikayet etmiyorum hatta her kulvarda mücadele ettiğimizi düşünürsek olumlu bir durum. Lider Galatasaray ile aramızda 7 puan fark var. Bu farkı kapatıp, play-off’a avantajlı girip, şampiyon olmak istiyoruz.
-  Şu anda Süper Lig’de en iyi futbolu şu anda Galatasaray oynuyor diyebilirim. Sonuçta liderler.
-  Trabzonsporlu Burak Yılmaz, Gaziantepspor’dan Trabzonspor’a transfer olan Olcan Adın ile Fenerbahçeli Alex ile Galatasaraylı Selçuk İnan’ın iyi futbolcular olduğunu söyleyebilirim.
-  Alex kesinlikle çok iyi bir 10 numara. Pasları ve sol ayağı çok iyi. Gol de atıyor.
-  (Messi nasıl bir futbolcuydu sorusuna) O bu dünyadan değil. Ona karşı oynadım ve o diğer futbolculardan kesinlikle farklı! Onda neyin farklı olduğunu bilmiyorum ama Allah vergisi bir yeteneği var. 100 yıl da antrenman yapsanız onun seviyesine gelemezsiniz.



Kategori : GÜNCEL