Sow olmazsa diğer iki golcü hazır

  • Ana Sayfa
  • Sow olmazsa diğer iki golcü hazır
Sow olmazsa diğer iki golcü hazır
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takıma bir ya da iki yabancı transfer edilmesi için son raporunu sunduktan sonra harekete geçen sarı-lacivertli yöneticiler, Lille'li Sow, Sao Paulo'lu Fabiano ve Twente'li Janco'nun kulüpleri ile ilişki tazelediAbone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takıma bir ya da iki yabancı transfer edilmesi için son raporunu sunduktan sonra harekete geçen sar north california seo ı-lacivertli yöneticiler, Lille'li Sow, Sao Paulo'lu Fabiano ve Twente'li Janco'nun kulüpleri ile ilişki tazeledi.

Milliyet'ten Yusuf Kobal'ın haberine göre Kocaman'ın en fazla istediği golcü Sow'un transferini bitirebilmek için oyuncu ile son bir kez daha görüşüp, bu futbolcuyu ikna eden Fenerbahçe Yönetimi, kulübü Lille ile de masaya oturacak.

Lille'ye 12 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul eden sarı-lacivertliler, bu rakamda ısrarcı olurken, Sow'a da yılda 3,5 milyon euro garanti para ödemek için teklif yapıldı.

Sow'un kabul ettiği anlaşmayı Lille yönetimi de onaylarsa bu futbolcu Fenerbahçeli olacak. Bu arada Fenerbahçe'nin transfer teklifine "evet" diyen Sow'un kulübüne başvurup satışını isteyeceği belirlendi.

Bu arada Sao Paulo ile de görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertliler, Fabiano'yu renklerine bağlamak için de çaba harcıyor. Sow olmadığı taktirde Fabiano için bastıracak olan Fenerbahçe, işlerin kötü gitmesi halinde Twente'nin Avusturyalı golcüsü Janko için devreye girip, bir hafta içinde transferi sonuçlandırmayı planlıyor.
Krasiç için de İtalya'nın Juventus kulübü ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe, bu futbolcuyu kiralamak için de yoğun çaba harcıyor.



Kategori : GÜNCEL