Şüpheli şahıs 'Emniyet Müdürü' çıktı

  • Ana Sayfa
  • Şüpheli şahıs 'Emniyet Müdürü' çıktı
Şüpheli şahıs 'Emniyet Müdürü' çıktı
Aydın yeni Emniyet Müdürü Ahmet Turan, polislerin çalışmasını yerinde test etti.Abone ol

AYDIN’ın yeni Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, tanınmayacak şekilde giyinip kendini ’155 Polis İmdat’ hattına ihbar etti. Gelen polislere kimlik göstermeyen ve üzerinde tabanca bulunan Temel maryland seo , ekip otosuyla polis merkezine götürüldü. Burada tanınınca Emniyet Müdürü, polis ekiplerine yapılan yanlışları hakkında bilgi verdi.

Karabük’ten Aydın Emniyet Müdürlüğü’ne kısa süre önce atanan Ahmet Turan Temel, geçen Cuma günü akşam saatlerinde, kıyafetini değiştirdi ve bir siyasi partinin il teşkilatının bulunduğu binaya gitti.

Bir süre sonra "155 Polis İmdat" hattını arayan yeni Emniyet Müdürü Temel, "Şüpheli bir kişi parti binası çevresinde dolaşıyor" diye kendini ihbar etti. Bölgeye gelen polis ekipleri, Emniyet Müdürü’nü tanımayıp nüfus cüzdanını istedi. Kimliğinin yanında olmadığını söyleyen Temel’in üst aramasını yapan polisler, tabanca bulunca, tanımadıkları Emniyet Müdürü’nü ekip otosuyla Efeler Polis Merkezi’ne götürdü. Buradaki polislerin tanıması üzerine, Temel’in farklı bir uygulama yaptığı ortaya çıktı.



Kategori : GÜNCEL