Taraf yazarı canlı yayını terk etti

  • Ana Sayfa
  • Taraf yazarı canlı yayını terk etti
Taraf yazarı canlı yayını terk etti
Milliyetçi akademisyenin sözlerine sinirlenen Taraf yazarı Orhan Miroğlu tartışmayı terk edeceğini söyledi, özür diledi ve kalkıp gitti...Abone ol

Milliyetçi akademisyenin sözlerine sinirlenen Taraf yazarı Orhan Miroğlu tartışmayı terk edeceğini söyledi, özür diledi ve kalkıp gitti...

Beyaz TV ekranları seo company gecenin en sert ve en ilginç tartışmasına sahne oldu. Milliyetçi akademisyenin sözlerine sinirlenen Taraf yazarı Orhan Miroğlu canlı yayını terk etti.

Beyaz Tv ekranlarında Özay Şendir'in modere edip, Sevilay Yükselir'i sürekli yorumcu olarak katıldığı Acı Kahve'nin bu haftaki konukları Taraf Yazarı Orhan Miroğlu ve Yard. Doç. Dr. Sait Yılmaz'dı.

Uludere faciasının mercek altına alındığı programda milliyetçi akademisyen Sait Yılmaz PKK terör örgütünün yok edilmesi için Kuzey Irak'a girilmesi gerektiğini savunurken, TSK'nın da terörle mücadelede dünyanın tek başarılı silahlı kuvvetler olduğunu söyledi.

Sait Yılmaz'ın bu sözleri üzerine Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir "Bu programda hiç kimse kan üzerinden popülizm yapması mümkün değil." diyerek tepki gösterdi. Sait Yılmaz ise Sevilay Yükselir'i kan üzerinden popülizm yapmakla itham ederken, Yükselir ve Yılmaz arasında kısa süreli bir polemik yaşandı.



Kategori : MEDYA