Demirtaş'a bir tepki daha!

Demirtaş'a bir tepki daha!
BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın sözlerine bir tepki de Alperen Ocakları'ndan...Abone ol

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Coşkun Arslan, "BDP Genel Başkanı olan şahsın kahraman ordumuzun Genelkurmay Başkanı'nı ağzına alması için, önce biliyorsa abdest alması gerekir" dedi.

Bir açıklama yapan Coşkun Arslan, "BDP Genel seo agency Başkanı ancak dağdaki eşkıyayı ağzına alabilir, pis emellerini dillendirebilir, art niyetlerini meydanlarda haykırabilir. Kendisine biçilen rol bununla sınırlıdır. Hele ki Batı'nın kahpe emellerinin ülkemizdeki taşeron köpeklerine bırakın Genelkurmay Başkanımızı ağzına almak, ordumuzun tek bir neferine dahi söz söylemek hakkı düşmez" diye konuştu.

"SALYALARINIZLA SALDIRSANIZ DA..."

"Biz de onbaşı da olsa ordumuzun her neferi gibi şerefli bir askerdir" diyen Arslan, açıklamasına şöyle devam etti: "Öğretmeni, askeri, polisi, kundaktaki bebeği, korumasız insanları canice katleden teröristlerin ve bunların sivil ayağı olan isimlerin şerefi ise canilikleri kadar ayaklar altındadır. BDP'ye ve onun temsilcilerine sesleniyoruz; ağlasanız da, sızlasanız da, salyalarınızla etrafa saldırsanız da hüsranla bitecek maceranızın neticesini değiştiremeyeceksiniz. Sizin değiştirebileceğiniz tek bir şey mevcut; o da cahilliklerinden, gençliklerini istismar ederek dağa sürdüğünüz gençlerin hayatıdır."



Kategori : GÜNCEL