Terim istediği isimleri açıkladı

  • Ana Sayfa
  • Terim istediği isimleri açıkladı
Terim istediği isimleri açıkladı
Fatih Terim gündemdeki transfer dedikodularını yorumladı...Abone ol

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Adana Demirspor galibiyetinin ardından basın toplantısında kupa ve transfer açıklamalarında bulundu.

Terim futbolculuk dönemlerinde formasının giydiği Adana Demirspor ile ilgili açıklamasında, "Benim ailem, tüm sülalem Adanalı. Doğum yerim ve ilk göz ağrım tabiki. Galatasaray'da yıllarca oynadığım evim. Adana Demirsporlu taraftarları da tebrik ediyorum tabiki, bu kadar uzun yoldan otobüsle gelmek bu havada kolay değil. Çok değişik bir deneyim oldu. Çok da güze google ads service l bir forma hediye etmişler, bir tarafı Galatasaray, bir tarafı ise Adana Demirspor forması. Adana Demirspor bu ülkenin köklü takımlarındandır, kendilerine başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

TRANSFER AÇIKLAMASI!

Tecrübeli teknik adam transfer konusunda merak edilenleri de açıklamaktan çekinmedi. Terim transfer gündemlerinde olduğu iddia edilen Xherdan Shaqiri, Turgut Doğan Şahin, Uğur Uçar ve Yiğit Gökoğlan için şunları söyledi; "Shaqiri'yi tabiki ben istiyorum. Temmuz ayında da söylemiştim hafif. Ciddi şekilde istiyoruz. Bu konuda girişimlerimiz de var. Zaten başkanımız bu konuda açıklama yapmış, benim üstüne konuşmama gerek yok. Turgut Doğan Şahin konusunda ise tavrımız net. Biz istediğimiz zaman bedeli yoktu ya da 500 bin dolar gibi bir bedeli vardı. Ama Ali Dürüst kulüpler birliğinde oyuncularımızdan 'uzak durun' diyen Ankaragücü başkanına söz verince Turgut ve Uğur'dan vazgeçtik. Yiğit transferi için ise Abdürrahim Albayrak'ın görüşmeleri sürüyor. Ortak bir noktada buluşulursa olur, buluşulmazsa olmaz."

TARAFTARIN KEİTA BEKLENTİSİ

Galatasaraylı taraftarların eski oyuncuları Kader Keita'yı geri istedikleri hatırlatılan Fatih Terim, "Ne zaman transferle ilgili bir şey olsa, Keita gündeme geliyor. Ama benim öyle bir talebim olmadı, arkadaşlarımın da olmadı. Taraftarlardan böyle bir istek gelebilir, sene başında da gelmişti. Sene başında bonservissizdi ama bir gittik geldik ki işler değişmiş. Fakat şu an böyle bir durum söz konusu değil. Bazı isimler her transfer ayında gündemdedir. Keita bizde oynamış çok önemli bir oyuncu. Açıkcası temmuz, ağustos ayında gündemimize geldiğinde soğuk da bakmamıştık ama şu an için böyle bir durum söz konusu değil" diyerek açıklamalarını noktaladı.



Kategori : GÜNCEL