Türkiye bu sözleri konuşuyor!

Türkiye bu sözleri konuşuyor!
Türkiye Erdoğan'ın bu sözlerini konuşuyor! Askeri savunması, Zana ve Demirtaş'a sert sözlerle yüklenmesi sanal alemde tık rekoru kırdı.Abone ol

İNTERNETHABER / İnanılmaz sertti Başbakan Recep Tayyip Erdoğan... Hedefinde yine BDP vardı! Bir Leyla Zana'ya, bir Selahattin Demirtaş'a kustu öfkesini! Erdoğan'ın sert tepkisi hem AK Parti grubunda alkış aldı, hem de sanal aleme konu oldu.

Başbakan Erdoğan'ın Zana ve Demirtaş'a çıkıştığı iki video sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kırdı.

Peki neydi kokulu taş Erdoğan'ı bu kadar sinirli kılan?

Zana'nın "Silah Kürtlerin sigortasıdır" sözü, Demirtaş'ın Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e "onbaşı" diye hitap etmesi...

TSK'YI MEST EDECEK ÇIKIŞ!

Demirtaş'ın 'onbaşı' kelimesi sonrası Erdoğan'ın, özellikle Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e sahip çıkması ve "Genelkurmay başkanına hakaret etmek densizliktir! Değil general onbaşı bile olmak bu toprakların tamamında gurur ve şeref vesilesidir. Son onbaşıları tanımıyor olabilirsin git silahlı efendilerine sor. Onlar sana onbaşıların kahramanlığını çok güzel anlatırlar. Çünkü o onbaşılar bizim canımız, ciğerimiz; değil silahlı kuvvetlerde onbaşı olmak, sana uşaklığını yaptığın terör örgütünde 10 tane koyun bile emanet etmezler. Önce haddinizi bileceksiniz!" sözü herkesi şaşırtmaya yetti. Erdoğan ayrıca Demirtaş'ı PKK'ya uşak olmakla suçladı.

Erdoğan'dan gelen 'onbaşı' çıkışı BDP'liler üzerinde soğuk duş etkisi yapacak, TSK'yı ise mest edecek. Zira Erdoğan, ilk kez asker için böylesine güçlü bir çıkış yaptı.

ZANA'YA DAĞIN YOLUNU GÖSTERDİ

Zana'ya da 'dağın yolunu' gösteren Başbakan, "Milletvekili elbisesini bunun için giydiniz öyle mi? O zaman bu çatı altına niye geldin? Silahlı parlamenter sistem yok. O zaman sen de dağa çık" dedi.

Erdoğan'ın yapmış olduğu konuşma esnasında özellikle partililerden biri sık sık yerinden fırlayarak Erdoğan'a yönelik, "Allah sana uzun ömürler versin" diye bağırdı.

İŞTE SANAL ALEMDE REKOR KIRAN O GÖRÜNTÜLER

ZANA'YA TEPKİ!



DEMİRTAŞ'A ONBAŞI TEPKİSİ!



Kategori : POLİTİKA