CHP'li vekil iş adamını darp etti!

  • Ana Sayfa
  • CHP'li vekil iş adamını darp etti!
CHP'li vekil iş adamını darp etti!
CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, iş adamı Hüseyin Kemali Boyar’ı darp ettiAbone ol

Ankara’da CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, trafikte tartıştığı iş adamı Hüseyin Kemali Boyar’ı darp etti, 'Vururum diye' tehdit etti.

Ankara'da CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, trafikte tartıştığı iş adamı Hüseyin Kemali Boyar'ı darp etti. Yediği yumruk nedeniyle gözlüğünün camının kırıldığını belirten Boyar, CHP'li Özkoç'un kendisini silahla vurmakla tehdit ettiğini iddia etti. Ankara İstanbul yolunda yol verme konusunda anlaşamayan CHP ingilizce seo Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ile Ankaralı iş adamı Hüseyin Kemali Boyar, araçlarından inerek tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşünce taraflara polis müdahale etti.

DARP İDDİALARINI KABUL ETMEDİ

Trafik polisleri tarafından Solmaz Kılıçtepe Karakolu'na getirilen Özkoç ve Boyar, polise ifade verdi. Karakoldaki sorgusunun ardından çıkışta gazetecilere açıklama yapan CHP'li Özkoç, arkadaşın kafasının birşeye sıkılmış olabileceğini belirterek, trafikte tartışmaya başladıklarını fakat daha sonra karakola gelerek oturup konuştuklarını ve herhangi bir kavganın yada darbın söz konusu olmadığını savundu. Şikayetçi olup olmadığının sorulması üzerine Özkoç, "Hayır. Şikayetçi olacak bir şey yok. İş sahibi bir arkadaşımız, ben de tanıyorum kendisini. Gideceğiz bir çayını içeceğiz."dedi.

'SENİ VURURUM' TEHDİTİ

CHP'li Özkoç, her ne kadar kavganın ve darbın söz konusu olmadığını savunsa da Ankaralı iş adamı olduğu öğrenilen Hüseyin Kemali Boyar, Özkoç'u yalanladı. Cihan Haber Ajansı'na (CİHAN) konuşan Boyar, trafikte ilerlerken Özkoç'un arkadan polis lambalarına benzer lambalarla kendisinden yol istediğini belirterek, "Yolun sağ tarafı dolu olduğu için yol verecek durumum yoktu. Ben yol verdikten sonra önüme geçti ve İstanbul yolunda hızını 9 kmye düşürerek durdu. Bana küfretti ve bana vurdu. Gözlüğümün camını kırdı. Tabanca çekerim seni vururum dedi." diye konuştu.

"CHP'Lİ VEKİLDEN ŞİKAYETÇİ OLDUM"

Özkoç'un kendisini tabanca ile tehdit ettikten sonra 155'i aradığını kaydeden Boyar, yine CHP'li vekilin söylediklerinin aksine karakolda Özkoç'tan şikayetçi olduğunu söyledi.



Kategori : POLİTİKA