Fenerbahçe videosu rekora koşuyor

  • Ana Sayfa
  • Fenerbahçe videosu rekora koşuyor
Fenerbahçe videosu rekora koşuyor
3 Fenerbahçeli gencin haftasonu dev Fenerbahçe mitinginde yaptığı video izlenme rekorları kırıyor...Abone ol

3 Fenerbahçeli gencin haftasonu dev Fenerbahçe mitinginde yaptığı video izlenme rekorları kırıyor... Videoda sıradan taraftar ve efsane isimler, Fenerbahçe'nin büyüklüğünü birer kelimeyle anlatıyor. Videoda şu önemli ayrıntıların altı çiziliyor:

Sarı-Lacivert renklere gönül vermiş, Çubukluyu üniforma kabul etmiş, Saraçoğlu’nu mabed bilmiş birisiyim. Takımımı sonuna kadar destekleyen,cebimde ki missouri seo son parayla bilet alan, 5 atsada 5 yesede “Fenerbahçe Buraya” diye bağıran taraftarım. Salon salon, stad stad gezip, gerektiğinde “Kaldırım” da bile destek veririm.

2 kez son maçta şampiyonluğu, defalarca finalde kupaları kaybetmeme rağmen “Şikeci” damgası yerim. Gittiğim her şehirde sebepsizce “Küfür” yerim. Bilet kuyruğunda veya deplasman tribününe girerken itilip, kakılırım. Hakaretler işitirim. 3 saat boyunca kapıda bekletirim. (Örnek: İnönü)

Yasalar benim için vardır. Cezalar, yasaklar benim üstümde denenir. Her zaman suçlu gösterilirim. Ama bunların hiçbiri beni sevdamdan uzaklaştıramaz.

Topuk Yaylasında, caddede,salonlarda,stadlarda ve kaldırımda her yerde ben varım.Üzerimde “Çubuklu” forma ile Arma’nın Peşinden giderim. Beni pek sevmezler. Düşmanım da boldur. Rakibim kim ise onun tarafında olurlar.

Benim ise tarafım tektir. Fenerbahçe’dir.Ve  “Tarafı Fenerbahçe olmayan BerTaraf olur”.

Ben “Çubuklu” ya ruh veren kişiyim. Tribünde haykıran taraftarım.

Sahada “Onur Mücadelesi” veren futbolcuyum. Emeklerine leke sürülmeye çalışılan “Kocaman Yürekli” Aykut’um. Ben Lefter’in elini öpen Alex’im. Ben Ordinaryus Lakaplı Lefterim. Ben Şeytan Rıdvan’ım, Serkan Acar’ım, Alpaslan Eratlı’yım, Oğuz Çetin’im.Ben Çubukluyu Onuruyla, Gururla taşıyan binlerce sporcuyum. Ben Fenerbahçe’nin Kurucusuyum. Ben Fenerbahçe’nin “Tek” sahibi olan “Taraftarıyım”.

Ve ben Tribünde avaz avaz bağırıp “Kanaryasın Sen Bizim Canımız” diyen onbinlerce insandan biriyim.

İşte Ben FENERBAHÇEYİM.



Kategori : GÜNCEL