Hangi takım ligden çekiliyor?

Hangi takım ligden çekiliyor?
Ligin bitimine iki hafta kala, oynanacak maçta futbolcuların sahaya çıkmamaları halinde kulüp ligden düşürülecek...Abone ol

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Mardinspor'un kulüp başkanı Ahmet Allak, kadrolarındaki tüm futbolcuların şehri terk ettiklerini ve iki gündür idmana çıkmadıklarını söyledi.

21 Kasım Şehir Stadı'nda yaptığı basın açıklamasında, ligi seo n ilk yarısının bitimine iki maç kaldığını, futbolcuların maça çıkmamaları durumunda bir alt lige düşeceklerini kaydeden Allak, futbolcuların dönmemeleri durumunda ise pazar günü oynayacakları Fethiyespor maçına çıkamayacaklarını bildirdi.

FUTBOLCULARIMIZ SÖZ VERMİŞTİ

Ciddi sıkıntılar ile karşı karşıya olduklarını ifade eden Ahmet Allak, şunları söyledi: ''Bugün çift kale maç olması lazım. Hocalarımız, kulüp çalışanlarımız hepsi burada. Ama maalesef futbolcularım şehri terk etmiş durumda. Bu durumda takımı ligden çekmek durumunda kalabiliriz derken herkes alay ediyordu.Futbolcularla yaptığımız toplantılarda birbirimize söz verdik. Birinci devreyi bu şekilde kapatacağız diye. Ama maalesef futbolcularımız devre arasına iki hafta kala bizleri yalnız bıraktı. Yerli futbolcularımız da buna dahil.
Zaten toplam sayımız 13'tü. 13 futbolcu var diye kimseye bir şey diyemiyorsunuz. Disiplin cezası veremiyorsunuz. Hocalar istediğini yapamadı. Ciddi sıkıntılar ile boğuşuyoruz. Bu hafta da maça çıkmadığımız takdirde hükmen 3-0 yenik sayılırız. İkinci maça da çıkmadığımızda prosedür gereği kulüp alt lige düşüyor." dedi.



Kategori : GÜNCEL