F.Bahçe'den orta sahaya takviye

F.Bahçe'den orta sahaya takviye
Zirve yolculuğunu sürdüren Fenerbahçe, devre arasında kadrosunu güçlendirerek, play-off'ta şampiyonluğa ulaşmanın hesaplarını yapıyor.Abone olTeknik direktör Aykut Kocaman'ın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli yönetim, ilk etapta mali anlamda zor günler İstanbul subrt geçiren Eskişehirspor'u Alper Potuk için ikna etti.

Dört Büyükler'in kadrosunda görmek istediği Alper Potuk için Fenerbahçe'nin kulübüne 3.5-4 milyon Euro arası bonservis bedeli ödeyeceği gelen haberler arasında.

KAPTAN ALEX'İN TERCİHİ BORGES
Son iki maçta forma giyen Serdar Kesimal'ın Yobo ile yakaladığı uyum ise Lugano defterini rafa kaldırdı. Kocaman'ın yabancı hakkını forvet hattında kullanmak istediğini iletmesi üzerine Santos'lu Borges ve Spartak Moskova'lı Welliton için girişimler başladı. Kaptan Alex, dün twitter'dan gönlünün Borges'ten yana olduğunu itiraf etti.

İSTİKRAR ABİDESİ
Dört Büyükler'i peşinden koşturan 1991 doğumlu Alper Potuk, dört sezondur Eskişehirspor forması ile Süper Lig'de boy gösteriyor. Başarılı orta saha oyuncusu bu sezon takımının 16 lig maçında ilk 11'de sahaya çıkarken, 1426 dakika süre aldı ve 1 gol attı. (Sabah)



Kategori : GÜNCEL