Hıncal Uluç'un şaibeli bulduğu maç

  • Ana Sayfa
  • Hıncal Uluç'un şaibeli bulduğu maç
Hıncal Uluç'un şaibeli bulduğu maç
Hıncal Uluç, hafta sonu oynanan Fenerbahçe -Trabzonspor maçıyla ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.Abone olUluç federasyon ve MHK'yı Fenerbahçe'yi kayırmakla suçladı. Zokora ve Cüneyt Çakır'ı hatırlatan yazar, "Bu kadar tesadüf arka arkaya gelince insanın tesadüf olduğuna inanması zor" diyerek sarı lacivertli camianın şimşeklerini üzerine çekti.

Uluç Sabahspor.com'a konuştu. Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle biten Trabzonspor maçıyla ilgili şunları söyledi:

Evvela o duran topun üzerinde bir duralım; Trabzonsp seo or'un teknik direktörü Şenol Güneş kaleci... Kalecisi de milli takımın kalecisi ve Trabzon o golü korner atışından ve arka direkten yedi. Senelerden beri anlayamadığım ve mantığımla çözemediğim bir şey var; kornerlerde ön direğin dibinde bir bek duruyor, arka direk boş!.. Trabzonspor arka direkten yedi.

Şimdi bütün futbol bilgilerinizi bir yana koyun. Sadece mantığınızla düşünün. Kaleci ön direği görüyor ve bir insanın öne doğru hamle yapması arkaya doğru hamle yapmasından en az on misli daha kolaydır. Görüyorsun ve fizik olarak öne hamle yapmak kolaydır.
Arkaya doğru hamle yapmak için ya yüzünü öbür tarafa döneceksin ki zaman kaybettirir sana ya da dönmeden havada dönerek uçacaksın... O da çok büyük bir supleks gerektirir.
Buna rağmen bu kaleciler başta Şenol Güneş, ön direğe bir adam koyuyorlar, görülen ve hamle olması kolay olan direğe, en zayıf oldukları arka direğe kornerlerde adam koymuyorlar!
Dünyanın en iyi kalecisi Cech ikisine birden koyuyor. Dikkat edin! Hem ön direğe hem arka direğe...

Galatasaray da öyle… Galatasaray'ın arka direkten yediği golün haddi hesabı yok. Galatasaray hala arka direğe adam koymayı öğrenemedi. Şenol Güneş ve Tolga bana bir anlatsın; niye arka direğe adam koymuyorlar?

Şenol Güneş şunu diyebilir; 'Efendim, ben kalenin içinde bir adam ziyan etmek istemiyorum. Bir korner atışında herkes bir adamı kontrol edecek.' O zaman nasıl oluyor da bomboş vuruyor Mehmet Topuz? Mehmet Topuz kafayı vururken sağında solunda önünde arkasında bir adam var mıydı? Antrenmanda vurdurmazlar öyle kafa adama!..



Kategori : GÜNCEL