Yeni yıl karla birlikte geliyor

Yeni yıl karla birlikte geliyor
Halen yüksek basınç merkezinin etkisinde olan Türkiye yarından itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı bir sistemin etkisine girecek.Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yarın Batı Akdeniz ile Güney ve Kıyı Ege yağışlı geçecek. Yağışlar yağmur v south california seo e sağanak, Afyon, Isparta ve Burdur'da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

Cumartesi günü Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve batısı, Batı Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun güneyi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi yağışlı geçecek. Yağışların Güney Ege ile Batı Akdeniz kıyılarında kuvvetli olmak üzere, kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve zamanla kar şeklinde olması bekleniyor.

Yeni yılın ilk günü Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Doğu Anadolu'nun doğusu dışında ülke geneli yağışlı geçecek. Yağışlar kıyılar ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

Pazartesi günü yağışlar doğu bölgelerde etkili olduktan sonra yurdu terk edecek.
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken sıcaklıklara mevsim normalleri civarında seyredecek.



Kategori : GÜNCEL