Gökhan Töre'nin G.Saray kararı

  • Ana Sayfa
  • Gökhan Töre'nin G.Saray kararı
Gökhan Töre'nin G.Saray kararı
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Gökhan Töre konuya açıklık getirdi.Abone ol

Galatasaray'ın transfer listesinde olan gurbetçi oyuncu Gökhan Töre İstanbul'a geldi. Milli yıldız, tatil için geldiğini belirterek, şuan için Türkiye'de futbol oynamak istemediğini açıkladı.

Galatasaray'ın yerli transfer listesinde en üst sırada y new york seo er alan Hamburg'un Türk yıldızı Gökhan Töre yılbaşı tatilini geçirmek için İstanbul'a geldi. Münih'ten havalanan Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçak ile 21.55'te Atatürk Havalimanı'na gelen Töre'nin gergin olduğu gözlendi. Sürekli olarak montunun kapşonuyla yüzünü sakladığı görülen Gökhan, havalimanındaki pasaport görevlisiyle de kısa süreli bir tartışma yaşadı.

KARARINI AÇIKLADI

Milli oyuncu havalimanında kendisini bekleyen basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Töre, Galatasaray gibi bir kulüpten transfer teklifi almasının kendisini gururlandırdığını ifade ederek, "Galatasaray'dan teklif aldım. Ama şuan Türkiye'de oynamaya sıcak bakmıyorum. İleride inşallah Galatasaray tekrar bana talip olur. Benim gönlümde Galatasaray gibi büyük bir takımda oynamak var. Ama şuanda Almanya'da mutluyum. Orada futbol oynamaya devam edeceğim. Tatil için geldim. Kontrat ve sözleşme ile ilgisi yok" dedi. Töre, daha sonra basın mensuplarının ısrarlı sorularını yanıtsız bırakarak havalimanından ayrıldı.



Kategori : GÜNCEL