Ambarat'ın Cimbom ısrarı!

Ambarat'ın Cimbom ısrarı!
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Ambarat'tan kulubü Kayserispor'a net cevapAbone ol

Nordin Amrabat, kendisini kadro dışı bırakan Kayserispor yönetimine "Ya Galatasaray'a giderim ya da futbolu bırakırım" diyerek rest çekti.

Nordin Amrabat için "Galatasaray'a vermem" diyen Kayserispor Genel Menajeri Sül sağlık seo eyman Hurma'nın inadı, Faslı oyuncunun futbol hayatını bitirme noktasına getirdi. Hurma, sırf Galatasaray'da oynamak istediğini söylediği için Amrabat'tan özür dilemesini istedi. Ancak Amrabat geri adım atmadı ve "Ben kulübüme saygısızlık yapmadım. Sadece irademi söyledim. Ya Kayseri'nin de çıkarları doğrultusunda Galatasaray'a giderim ya da futbolu bırakırım" diyerek köprüleri attı.

TARAFTAR ARKASINDA

Amrabat'ın bu sözleriyle daha da çılgına dönen Hurma, Faslı oyuncuyu kadro dışı bıraktı ve A2 takımına gönderdi. Üstüne de para cezası vereceklerini söyledi. Şimdi taraftarlar sarı-kırmızılı takım için futbolu dahi bırakmayı göze alan Amrabat'ın ne pahasına olursa olsun transfer edilmesini istiyor. Bu arada Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Amrabat'ın Kayseri kulübünün sözleşmeli futbolcusu olduğunu belirterek, "Biz bu oyuncu için Kayseri yönetimi ile görüştük. Satmayı düşünmediklerini söyleyince geri adım attık" dedi.



Kategori : GÜNCEL