Bu sığırlar okulu meraya çevirdiler!

  • Ana Sayfa
  • Bu sığırlar okulu meraya çevirdiler!
Bu sığırlar okulu meraya çevirdiler!
Protesto eyleminde dayak yiyen öğrenci canlı yayında Bakan'a ve güvenlik güçlerine saydırınca Bakan Günay da yayına bağlandı...Abone olCüneyt Özdemir'in hazırladığı 5N 1K ilginç canlı yayın bağlantılarına sahne olurken Bakan Ertuğrul Günay programa telefonla bağlandı ve bakın ortaya nasıl bir ilinois seo diyalog çıktı.

ÖĞRENCİLERE SERT MÜDAHALE Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Akdeniz Üniversite'sine fahri doktora ünvanı verilmesi için düzenlenen törene katıldı. 3 öğrenci töreni protesto etmek istedi. Özel güvenlik öğrencilere çok sert müdahale etti.
Ayrıntıları okumak için TIKLAYIN...

Günay'ın Akdeniz Üniversitesi ziyareti esnasında protesto eylemi yapmak isteyen öğrencilerin özel güvenlik elemanlarınca darp edilip kelepçelenmesi tepki toplamıştı. Olayda dayak yiyen öğrencilerden Murathan Demirkıran programa telefonla bağlanarak hem bakan Günay'a hem özel güvenlik elemenlarına saydırdı. Okulun özel güvenlik güçlerinin uyguladığı şiddeti eleştiren öğrenci güvenlik elemanlarına 'sığır' derken güvenlik elamanlarını okulun kampüsünü 'sığır merası'na çevirmekle suçladı. Bakan Günay'ın da olaydan haberdar olduğunu ileri süren öğrenci Bakanı da topa tuttu.



Kategori : POLİTİKA