Fenerbahçe'nin son aşkı

Fenerbahçe'nin son aşkı
Golcü listesi hayli kabarık olan Fenerbahçe’nin, bir yıldızı daha gündemine aldığı ortaya çıktı. Tam Kocaman'ın istediği özelliklere sahip.Abone olBorges, Moussa Sow, Marc Janko ve Youssef El-Rabi gibi oyuncularla yakından ilgilendiği bilinen Sarı-Lacivertliler’in son gözdesi ise Papiss massachusetts seo Cisse...

Fanatik gazetesinin haberine göre, Alman Ligi Bundesliga’da Freiburg forması giyen Senegal için kulübüyle pazarlıkların başladığı öğrenildi. 10 milyon Euro’nun üzerinde bir bonservis bedeli bulunan 26 yaşındaki futbolcunun, 3 sezonluk Almanya deneyiminden sonra yeni maceralara sıcak baktığı da edinilen bilgiler arasında.

TEMELLİ DOĞRULADI

Sezonun ilk yarısında 17 maçta 9 gol atıp 3 de asist yapan Cisse, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın istediği tüm özelliklere de sahip. Ceza sahası içinde bitirici vuruşları olan golcü, aynı zamanda savaşçı kimliğiyle de dikkat çekiyor. Sarı-Lacivertli ekibin kurmayları, bonservis pazarlıklarında kısa zamanda yol almakta kararlı. Cisse cephesindeki gelişmeleri Fenerbahçe Asbaşkanı Ömer Temelli de twitter hesabından doğruladı ve “Cisse gündemimizde olabilir” ifadelerini kullandı.



Kategori : GÜNCEL