Tayfur Havutçu'nun transfer planı

  • Ana Sayfa
  • Tayfur Havutçu'nun transfer planı
Tayfur Havutçu'nun transfer planı
Beşiktaş Futbol Genel Direktörlüğü görevine getirilen Tayfur Havutçu, yeni yıl planlarını açıkladı..Abone olLigde ve Avrupa'da iyi konumda olan siyah-beyazlı takım için 2012 yılının çok yoğun geçeceğini belirten Havutçu, "Bütün sınavlardan başarıyla çıkacağım minesota seo ıza inanıyorum" dedi.

Sabah'a konuşan Havutçu, Beşiktaş'ın başarısı için teknik direktör Carlos Carvalhal ile birlikte uyum içinde çalışacaklarını ifade etti. Tayfur Havutçu, "Ligin ikinci yarısında Süper Lig ve Avrupa Ligi'nin yanı sıra Türkiye Kupası programı da eklenecek. Bizi zorlu bir maraton bekliyor. Buna hazırlıklı olmalıyız. Takım olarak oldukça iyi durumdayız. Elimizde kaliteli futbolcularımız var. Eğer ciddi sakatlıklar yaşanmazsa 2012'de üç kulvarda da başarılı olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

DEFANSA TAKVİYE OLABİLİR
Transfer çalışmaları konusunda da bilgi veren Tayfur Havutçu şunları söyledi: "Takımda ciddi bir değişikliğe gitmeyi şimdilik düşünmüyoruz. Defansa bir takviye yapacağız. Onun dışında bir yıldız transferi olmayacak."



Kategori : GÜNCEL