Fener'den G.Saray'a ağır taş

Fener'den G.Saray'a ağır taş
F.Bahçe yöneticisi Temelli, G.Saray’a “8 takım düşer, kalanların da 5 puanları silinirse başarılı olurlar” diye taş attı. Abone ol

F.Bahçeli yönetici Ömer Temelli, Trabzon Başkanı Sadri Şener ve G.Saray Başkanı Ünal Aysal'a göndermede bulundu.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Twitter hesabından açıklama yapan Temelli tennessee seo , "Trabzonspor bugün naklen yayın gelirinden yüksek pay alıyorsa, bunu Aziz Yıldırım'a borçludur" derken, "Sadri Şener 'Kadıköy'de oynanan Trabzon maçında bana küfür ettiler, şimdi TFF, F.Bahçe'ye 5 bin TL ceza verir' demişti. 135 bin TL ceza aldık, artık mutludur" ifadesinde bulundu. Trabzonlu olan Temelli, hemşehrilerine sitem ederken, G.Saray camiasına daha ağır eleştirilerde bulundu.

GALATASARAY'A AĞIR TAŞ

G.Saray Başkanı Ünal Aysal'a tepkisini dile getiren Temelli, "58. Madde 8 takımı ilgilendiriyor, kim ne istiyorsa yapsın. 8 takım ligden düşer, kalanlardan 5'er puan silinirse şansları yüksek olur diye düşünüyorum" sözleriyle ezeli rakiplerine taş attı. F.Bahçe'den ayrılan oyuncularla ilgili de yorum yapan Ömer Temelli, "Emenike, bu ortamda oynamasının mümkün olmadığını söyledi ve ayrıldı. Santos'un gitmesi iyi oldu. Ziegler, Santos'tan çok daha iyi. Lugano ve Niang tercihlerini paradan yana kullandı. Dia ise kesinlikle gitmeyecek" açıklamasında bulundu.



Kategori : GÜNCEL