Rezaletin böylesi görülmedi!

Rezaletin böylesi görülmedi!
8 ay önce 4 kişinin tecavüzüne uğradı. Genç kız hamile kalınca tecavüzcüsüyle evlendirildi. Ancak şimdi de öldüresiye dayak yiyor...Abone ol

İzmir'de yaşayan 15 yaşındaki S.F. bundan 8 ay önce bir evde 4 kişinin tecavüzüne uğradı. Genç kız hamile kalınca ailesi S.F.'yi tecavüzcülerden biri ersağ üye olan İ.B. ile birlikte yaşamaya zorladı. Ve bu büyük dram 8 aylık hamile kız İ.B. tarafından feci şekilde dövülünce ortaya çıktı. Şimdi S.F. hastanede, İ.B. Emniyet'te. Ancak İB mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

İzmir'de, 8 ay önce 4 kişinin tecavüzüne uğrayan 15 yaşındaki S.F., ailesinin kararıyla tecavüzcülerden biri ile birlikte yaşamaya başlayıp düğün yaptı. 8 aylık hamile olan S.F.' nin yaşadığı dram, birlikte yaşadığı 33 yaşındaki İ.B.'den yediği dayak sonrası hastaneye kaldırılması ile ortaya çıktı. Düşük yapma riski bulunan S.F. tedavi altına alınırken, birlikte yaşadığı İ.B. gözaltına alındı.

15 yaşındaki S.F., yaklaşık 8 ay önce iki ortak arkadaşının aracılığıyla bir su bayisinde çalışan İ.B. ile tanıştı. Bir süre sonra İ.B., genç kızı evine davet etti. S.F., Konak İlçesi İkiçeşmelik Semti'ndeki eve iki kız arkadaşıyla birlikte gitti.



Kategori : GÜNCEL