Teknik direktörler yer değiştirdi

  • Ana Sayfa
  • Teknik direktörler yer değiştirdi
Teknik direktörler yer değiştirdi
Bank Asya 1. Lig takımlarından Göztepe ve Boluspor transferde hareketli günlere sahne oldu...Abone ol

Bank Asya 1. Lig takımlarından Göztepe, Özcan Kızıltan'ın istifasının ardından anlaşma sağladığı Boluspor'un eski teknik direktörü Cihat Arslan ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Arslan, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde, Göztepe'nin, Türkiye'de herkesin çalışmak istediği çok büyük bir camia olduğunu, bu avantajı değerlendirmek istediğini söyledi.

Gerekli takviyelerle camianın onur duyacağı bir takım oluşturacaklarını ifade eden Cihat Arslan, '' ersağ nedir Bu takımda çok yürekli ve yetenekli futbolcular var. Takviyenin dışında önemli olan takımın iç dinamiklerini ayağa kaldırmak. Bir şeyi istemek çok önemli. Biz de takımın istemesini sağlayacağız. Göztepe'nin Türk futbolunda çok daha iyi yerde olması için mücadele edeceğiz'' diye konuştu.

Arslan, ikinci devrenin ilk 6 maçından 5'ini İzmir'de yapacak olmalarının avantaj olarak değerlendirilebileceğini ama kendilerinin sadece önlerindeki maçta 3 puan alma hedeflerine kilitleneceklerini anlattı.

Boluspor'dan ayrılmasına neden olarak kendisine müdahale edilmek istenmesini gösteren Arslan, ''Gittiğim her yerde, kulübün menfaatlerini kendiminkinin önünde gördüm. Karşılığında teşekkür olmasa da, tebessüm bekliyorsunuz'' dedi.

Göztepe'nin Karşıyaka ile rekabetini, Galatasaray ile Fenerbahçe rekabetine benzeten Cihat Arslan, diğer maçlarda olduğu gibi Karşıyaka'yı yenmek için de ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Kulübün futbol direktörü Ali Gültiken ise birçok teknik adamla görüştüklerini belirterek, ''Ortak prensipler doğrultusunda Cihat hocamızla anlaşmaya vardık. Cihat Arslan, bu ligi, takımımızı ve oyuncularımızı çok yakından tanıyan bir teknik direktör. Şampiyonluk hedefimize yeni hocamızla birlikte ilerleyeceğimize inanıyoruz'' şeklinde konuştu.

Törene, Göztepe Kulübü Başkan Vekili Serdar Samur da katıldı.

Bu arada, Cihat Arslan'ın Kuşadası'nda kampta bulunan takımın başında akşam saatlerinde yapılacak antrenmana katılacağı bildirildi.

Arslan, ligde 15. haftaya kadar Boluspor'u çalıştırdıktan sonra takımdan ayrılmıştı.

Ligin ilk yarısının bitiminin ardından Göztepe'den istifa eden Özcan Kızıltan ise dün Boluspor ile anlaşmıştı.



Kategori : GÜNCEL