Skibbe'den ayrılık mesajı

Skibbe'den ayrılık mesajı
Eskişehirspor'la olan sözleşmesini fesih etmek için Eskişehir'e gelen Skibbe, Türkiye'den ayrıldığı için üzgün...Abone ol

Hertha Berlin ile anlaşan Alman çalıştırıcı Michael Skibbe, Eskişehirspor yönetimi ve Kırmızı-siyahlı futbolcularla vedalaştı.

Eskişehirspor'la olan sözleşmesini fesih etmek için Eskişehir'e ge massachusetts seo len Skibbe, tesis çalışanları ve futbolcular ile vedalaştı. "Türkiye'ye ikinci gelişim ve çok macera dolu zaman geçirdim." diyen Sibbe, şu ifadeleri kullandı: "O kadar iyi insanlarla tanıştım ki burada kaldığım süre içerisinde gerçekten çok mutluydum. Bu takımı çalıştırdığım için kendimle gurur duyuyorum. Günler geçtikçe, zaman geçtikçe bu takımın benim için, kulüp için her şeyi yapacağını karar verdim. Bu takım kulübü ve şehri için her şeyi yapabilecek düzeyde. Hertha Berlin'e mutlu bir şekilde gidiyorum. Çünkü benim için yeni bir sayfa açılıyor. Ama diğer yandan çok değer verdiğim çok sevdiğim insanları da maalesef geride bırakıyorum."

MADDİ NEDENLERDEN DEĞİL

Skibbe, "Eskişehirspor'dan kulüple yaşanan maddi sıkıntılar nedeniyle mi ayrıldınız" sorusuna, "Kesinlikle doğru değil. Eğer bir kulüpten ayrılırsanız her şeyi uluorta konuşmamız doğru değil. Ama kesinlikle maddi konular olsun, diğer konular olsun hiç bir alakası yok" cevabını verdi.



Kategori : GÜNCEL