Sezer Öztürk'ten haber var

Sezer Öztürk'ten haber var
Spor Toto Süper Lig'de 34 maçlık bölümün ilk yarısını 35 puanla 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıklarına başladı.Abone olSakatlığı nedeniyle bir süredir tedavi olan Sezer Öztürk bugünden itibaren koşulara başladı.

Sarı-lacivertliler, 5 günlük iznin ardından Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde bir araya gelerek antrenmana çıktı.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde ge south dakota seo rçekleştirilen 1 saatlik çalışmada, futbolcular hafif tempoda koşu yaptı.

Sakat futbolcuların tedavisi sürüyor

Fenerbahçe'de, sakatlıkları bulunan Alex, Selçuk Şahin, Yobo ve Sezer Öztürk'ün tedavilerine devam edilirken, bu futbolcular takımdan ayrı koşu yaptılar.

Belinde rahatsızlığı bulunan Alex'in durumunun iyiye gittiği ancak tam olarak hazır olmadığı ifade edildi. Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'ın Brezilyalı futbolcuya elle tedavi (Chiro terapi) uyguladığı belirtildi.

Sol arka adalesinde 2. derece yırtık nedeniyle sakatlık geçiren Selçuk Şahin ile adalesinde zorlama bulunan Yobo'ya iğne tedavisi yapıldığı kaydedildi.

Bilica, Stoch ve Ziegler katılmadı

Fenerbahçe'nin sabahki çalışmasına izinli olan Bilica, Stoch ve Ziegler katılmazken, üç futbolcunun akşam çalışmasında yer alacakları açıklandı.

Beş günlük izinde yurt dışına çıkan bu futbolcuların izinli oldukları için sabah çalışmasında yer almadıkları bildirildi. Genç futbolcu Berk Elitez de çalışmaya katılmadı.

Fenerbahçe, ligin ikinci yarısında 4 Ocak Çarşamba günü Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Orduspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bu akşam devam edecek.



Kategori : GÜNCEL