Galatasaray'a inat satmayacaklar mı?

  • Ana Sayfa
  • Galatasaray'a inat satmayacaklar mı?
Galatasaray'a inat satmayacaklar mı?
Kayserispor Yönetimi, Galatasaray'ın transfer etmek istediği Amrabat'la ilgili bir açıklama yaptı...Abone ol

Kayserispor Yönetimi, Galatasaray'ın transfer etmek istediği Amrabat'ı hiçbir kulübe satmayacağını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Amrabat'ın Galatasaray'a inat, başka kulüplere teklif edil mikro beton fiyat diği yönündeki haberler yalanlandı.

Amrabat'ın transferi konusunda yapılan asılsız haberlere tepki gösterilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Bazı yayın organları, futbolcumuz Noureddine Amrabat'ı Galatasaray'a inat, başka kulüplere teklif ettiğimiz yönünde haberler yapmıştır. Bu asılsız, uydurma haberler onurlu bir şekilde kendini korumaya çalışan kulübümüzü ve mensuplarını değersizleştirme çabasından başka bir şey değildir. Adeta bir yalan makinesi gibi, hiç konuşulmamış, hatta düşünülmemiş şeyleri topluma haber diye sunmak, bir gazetenin veya gazetecinin yapabileceği şeyler değildir. Futbol kamuoyu bilmelidir ki, Kayserispor kulübü sadece kendisine yapılan gayri ahlaki tavırlara karşı bütün iyi niyeti ve sabrı ile karşı koyacaktır ve oyuncuyu ilk gün söylediği gibi hiçbir kulübe satmayacaktır.''

Galatasaray'ın Amrabat ile transfer görüşmesi yapması nedeniyle Kayserispor yönetimi, futbolcusunun ''ayartıldığı'' iddiasıyla Galatasaray kulübü hakkında şikayette bulunmuştu.



Kategori : GÜNCEL