Galatasaray Kazım'ın alternatifini buldu

  • Ana Sayfa
  • Galatasaray Kazım'ın alternatifini buldu
Galatasaray Kazım'ın alternatifini buldu
Galatasaray, ara transferde stratejisini Türk futbolcular üzerine kuruyor. Sarı-kırmızılılar için öncelik ise sağ kanat.Abone ol

Sabri'nin uzun süredir sakat oluşu, Eboue'nin Afrika Kupası nedeniyle ikinci yarının ilk bölümünde oynayamacağı, hatta 9 lig maçını kaçırma ihtimalinin bulunması, Kazım'ın da aldığı bütün şanslara rağmen bir türlü form tutamaması nedeniyle öncelik sağ kanat transferine verilmiş durumda.

Sabah'ın haberine göre Galatasaray'ın bu bölgedeki ilk tercihi New York Seo ise Yiğit Gökoğlan olacak. Manisaspor ile bir buçuk yıl daha sözleşmesi bulunan Yiğit için sarı-kırmızılılar futbolcu+para önerirken Manisa cephesi takasta futbolcu istemiyor.

FORVETE ARAYIŞ ALMANYA'DA
Baros'un formu sonrası forvette yabancı arayışını rafa kaldıran Cimbom, iki gurbetçi Mirkan Aydın ve Deniz Yılmaz'la ilgileniyor. Almanya 2.Ligi'nde Bochum forması giyen Mirkan, 24 yaşında. Bu sezon 18 maçta 4 gol ve 2 asisti var. Bayern Münih'te şansını deneyen ama bu sezon başında Mainz'a transfer olan 23 yaşındaki Deniz Yılmaz ise, ancak bölgesel ligdeki ikinci takımda forma bulabildi. 9 maçta 5 gol, 1 asist üretti. .

EGE'DEN AYRILMADI
Alİağa'da yetişen Yiğit İsmail Gökoğlan, 5 Haziran 1989 doğumlu. 2006'dan beri Manisa'da... Sadece 2008'de 5 aylık bir Altınordu deneyimi yaşadı. Kariyeri boyunca forma giydiği üç kulüp de Ege bölgesindeydi. U-19, U-20 ve Ümit Milli Takımları dışında iki kez de A-2 milli oldu. Bu sezon 17 lig maçının 15'inde (Tamamı ilk 11) oynadı. Bir gol attı.

SHAQiRi ÇOK ZOR
Galatasaray'ın sağ kanat için Basel'deki Arnavut asıllı İsviçreli Xherdan Shaqiri ile de ilgilendiği ancak bu transferin çok zor olduğu öğrenildi. 21 yaşındaki futbolcu Basel ile bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde de oynadı ve özellikle Machester United'a karşı dikkat çekti. İngiliz kulüplerinin Shaqiri ile ilgilendiği, Manchester City'nin Basel'in talep ettiği 15 milyon euroluk bonservisi kabul edeceği ifade ediliyor.



Kategori : GÜNCEL