Carvalhal'ı ağlatan telefon

Carvalhal'ı ağlatan telefon
Soyunma odasında galibiyet sevinci yaşayan Carvalhal'e gelen bir telefon, Portekizliyi gözyaşlarına boğdu.Abone ol

Beşiktaş'ın Stoke City´yi 3-1 yendiği maçtan sonra ilginç anlar yaşandı.

Soyunma odasında grubu lider tamamlayan futbolcular zafer sarhoşu olmuş eğlenirken, oyuncularını kenardan izleyen Portekizli teknik direktör Carvalhal´in telefonu çaldı.

Macadogru.com'un haberine göre so seo yunma odası bayram yeri iken, henüz karşılaşma yeni bitmişken, siyah-beyazlı takımı hem ligde hem de Avrupa´da zirveye oynatan Carvalhal´i arayan ismin geçtiğimiz günlerde Metris cezaevinden tahliye olan Tayfur Havutçu olduğu öğrenildi.

Yaklaşık 2 dakika sürdüğü öğrenilen telefon görüşmesinden sonra Carvalhal´in gözyaşlarını tutamadığı ve zaferi kutlayan öğrencilerinin yanına giderek "Bana bu geceyi yaşattığınız için hepinize tek tek teşekkür ederim. Hepinizle gurur duyuyorum ve bu turnuvanın sonuna kadar gideceğimize inanıyorum" dediği bildirildi.

İŞTE CARVALHAL´İ AĞLATAN O SÖZLER!..

Aldığımız bilgilere göre Tayfur Havutçu´nun Carvalhal´e "Bana, sayın Adalı´ya, sayın Ateş´e ve büyük Beşiktaş taraftarına çok büyük bir hediye verdiniz. Adınız bu camiaya altın harflerle yazılmıştır. Bu takım, bu sonuçlar ve bu başarılar tamamen sizin eserinizdir. Bu zor günlerde, böyle zor bir görevi düşünmeden kabul ettiğiniz ve sonucunda böyle başarılar elde ettiğiniz için size minnettarım. Umarım bu yolun sonu final olur. Ben sonuna kadar tüm kalbimle yanınızdayım" dediği öğrenildi.

İşte Havutçu´nun bu sözlerinden sonra Carvalhal gözyaşlarını tutamadı ve soluğu oyuncularının yanında aldı.



Kategori : GÜNCEL