Kocaman'ın transfer listesi

Kocaman'ın transfer listesi
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın listesi oldukça kabarık.Abone ol

Ocak ayı transfer döneminde kadroya takviye yapacaklarını söyleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın listesi oldukça kabarık.

Edinilen bilgilere göre 16 golcü futbolcunun listeye eklendiği ve uzun süredir tek tek takibinin yapıldığı öğrenilirken, içlerinden en faydalı ve ekonomik olan golcünün transfer edileceği belirtildi. Basında Borges ismi en ön plana çıkarken ve Aykut Kocaman da bu isim ile ilgilendiklerini doğrularken, diğer adaylar arasında; Lil seo le'deki Moussa Sow, Marsilya'daki Loic Remy, PSG'de oynayan Mevlüt Erdinç ve tanıdık bir isim olan Bobo'nun da bulunduğu öğrenildi.

"STOCH LAZIM"

Aykut Kocaman, Fransa'nın Lyon takımının Miroslav Stoch için önerdiği 7 milyon Euro'yu "Stoch bana lazım" diyerek geri çevirirken, kulübün maddi sıkıntı yaşamadığı ve asıl hedefin süper ligdeki play-off sistemi nedeniyle kadroyu güçlü tutmak olduğu belirtildi. Play-Off'a kalındığı takdirde üst üste zorlu maçların hesabını şimdiden yapan Kocaman; Miroslav Stoch'a transfer izini vermezken Dia konusunda ise kararsız. Ara transferde yüksek miktarda bonservis bedelleri ödemek istemeyen sarı-lacivertli yönetim, Teknik Direktör Aykut Kocaman'a da danışarak, Dia'yı verip, iyi bir golcü almanın planını yapıyor. Fransa'nın Nancy takımından 8 milyon euroya transfer edilen ancak iki sezondur tam anlamıyla verim alınamayan genç Dia'nın feda edilmesinin en efektif yol olacağı kanısında görüş birliğine varıldı.

KRASİÇ'DE HEDEFTE, BARONİ TAKIM ARIYOR

Aykut Kocaman'ın 2 senedir ısrarla istediği Sırp oyuncu Krasiç ise yine gündemde. Juventus forması giyen Krasiç için tekrar nabız yoklandığı belirtildi. Öte yandan Serdar'ın da takıma dönmesiyle forma şansını iyice yitiren Bilica'nın, ara transfer döneminde olmasa bile sezon sonunda kesinlikle Fenerbahçe'den ayrılacağı bildirilirken, Baroni'nin sürekli forma giyebileceği bir takımda oynamak istediği belirtildi. Baroni'nin 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen ülkesi Brezilya'dan takım baktığı öğrenildi. Golcü transferinin yanı sıra orta alanda da ara transferde takviye yapılırsa Baroni ile masaya oturulacağı ifade edildi.



Kategori : GÜNCEL