Şikeyi tek tek itiraf etti

Şikeyi tek tek itiraf etti
İtalya'ya sarsan şike soruşturmasına Atalanta'nın sembol ismi Doni'den itiraflar damgasını vurduAbone olİtalyan futbolunu sarsan şike soruşturmasında, Atalanta'nın sembol isimlerinden olan Doni'nin yargıç Guido Salvini'ye verdiği ifadesinde, "Takımımdan, taraftarlardan ve a mikro beton kaplama ilemden özür diliyorum. Piacenza maçında, maç ayarlama faaliyetlerine karıştım. Bunu yöneticilerin haberi olmadan yaptım" dediği öğrenildi.

Atalanta'nın Piacenza ile geçen sezonun 2. yarısında, sahasında yaptığı ve 3-0 kazandığı maçta kendisinin de bahse dahil olduğunu ifade eden Doni, aynı girişimlerin Ascoli maçı için de yapıldığını ancak bunların kişisel çabaların ötesine geçmediğini ve bunun için kimseyle teması olmadığını ifade etti. Cremona Cumhuriyet Savcısı Roberto Di Martino'nun, futbolcunun cezaevinde kalmasını talep ettiği ve sürecin yeni yıl tatilinden sonra devam edeceği bildirildi.
Öte yandan şike skandalının ilk aşamasında küme düşme cezası istenen Atalanta -6 puanla lige başlamıştı. Eski takım kaptanı Doni'nin bu itirafının ardından cezanın artabileceği de İtalyan basınında yer aldı.



Kategori : GÜNCEL