İnternet andıcı belgesi imha edilmiş

  • Ana Sayfa
  • İnternet andıcı belgesi imha edilmiş
İnternet andıcı belgesi imha edilmiş
İnternet andıcı belgesinin, 3 Eylül 2009 tarihinde imha edildiği, bu nedenle de mahkemeye onaylı suretlerinin gönderildiği bildirildiAbone ol

İnternet Andıcı davasına bakan mahkemenin, dava konusu internet andıcı belgesinin ekleri ile birlikte gönderilmesini istediği seo Genelkurmay Başkanlığı'ndan gönderilen yazı dikkat çekti.

Genelkurmay Başkanlığı Adli Müşavir vekili tarafından gönderilen cevabi yazıda, 2 Nisan 2009 tarihinde hazırlanan internet andıcı belgesinin, 3 Eylül 2009 tarihinde imha edildiği, bu nedenle de mahkemeye onaylı suretlerinin gönderildiği bildirildi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen İnternet Andıcı davasında tutuklu sanık Genelkurmay Adli Müşaviri Tümgeneral Hıfzı Çubuklu'nun çapraz sorgusuna devam edildi. Savcı Mehmet Ali Pekgüzel, internet andıcının eklerinde gri ve siyah propaganda görüp görmediğini sordu. Sanık Çubuklu ise andıcın ekinde bu konuları görmediğini belirterek "Görseydim imzalamazdım. İtiraz eder not yazardım. Ekinde imzam da yok. Muhtemelen bana geldiğinde de ekinde bunlar yoktu ya da konmadı." dedi.



Kategori : GÜNCEL