Gol düellosunda kazanan olmadı

Gol düellosunda kazanan olmadı
Ligde oldukça kötü bir dönemden geçen Gaziantepspor, kendisiyle aynı kaderi paylaşan Bursaspor'u sahasında ağırladı..Abone olSüper Lig'de alt sıralardan kurtulmak isteyen Gaziantespor, 5 haftadır kazanamayan Bursasporu konuk etti. Ev sahibi ekip iki kez öne geçmesine rağmen mücadele eşitlikle bitti.

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile Bursaspor arasında oy mikro beton uygulama nanan maça kırmızı-siyahlı taraftarlar fazla ilgi göstermedi.Kamil Ocak Stadı'nda oynanan maçta tribünler büyük ölçüde boş kaldı. Bursa'dan gelen yaklaşık 150 Bursaspor taraftarı, maçı kendilerine ayrılan tribünde izledi.Bursasporlu taraftarlar, Bursa'daki geleneklerini bozmayarak tüm futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak ''yumruk şov'' yaptırdı.

Gaziantepspor taraftarlarından örnek davranış

Gaziantepsporlu taraftarlar, maç öncesi örnek bir davranış sergiledi.Kırmızı-siyahlı taraftarlar, karşılamadan önce Bursaspor takımı ve taraftarları için ''Hoşgeldiniz'' diye tezahürat yaptı.Bursaspor taraftarları da bu davranışa alkış ve ''Gaziantep'' tezahüratı yaparak karşılık verdi. İki takım taraftarları, karşılıklı olarak, ''kırmızı-siyah, şampiyon Antep'' tezahüratını da yaptı.Gaziantepspor ve Bursaspor taraftarları, iki takım futbolcularını el ele tribünlere çağırarak alkışladı. İki takım taraftarları da daha sonra birlikte ''Anadolu'' diye tempo tuttu.Bu arada, Gaziantepsporlu taraftarlar, tribünde ''Tüfeği, bayrağı elinde vatan için ölmüş şehidim'' yazılı pankart açtı.



Kategori : GÜNCEL