Aslan yıldız yatağını keşfetti

  • Ana Sayfa
  • Aslan yıldız yatağını keşfetti
Aslan yıldız yatağını keşfetti
Almanya'da yetenekli gurbetçiler Galatasaray'ın iştahını kabarttı. Sarı kırmızılı yönetim Bremen'e demir atıyor.Abone ol

Galatasaray Kulübünün geleceğin futbol yıldızlarını yetiştirmek amacıyla Almanya'nın Bremen kentinde futbol okulu açacağı bildirildi.

Galatasaray yönetiminin, bu kararı, çalışmaları ve tesisleri görmek için geldiği Almanya'dan iyi izlenimleriyle dönen futbol okulları yöneticisi Savaş Çam'ın raporu doğrultusunda aldığı öğrenildi.
Yeni Sohbet Siteleri r>Almanya genelinde ilk olarak Bremen'de faaliyet gösterecek futbol okulu, UEFA Pro Lisanslı Teknik Direktör Murat Atik sorumluluğunda açılacak.

Bremen'deki okulun saha çalışmaları, kent yakınındaki Delmenhorst ilçesinde faaliyet gösteren Hürriyetspor tesislerinde yapılacak.

Okul için sürdürdüğü hazırlık çalışmalarını yakından izlemek amacıyla Bremen'de araştırma yapan Savaş Çam, Avustralya, Hollanda ve İngiltere'de futbol okulları olduğunu hatırlatarak, ''En fazla vatandaşımızın yaşadığı Almanya'da okulumuz yoktu. Şimdi bu altyapıyı oluşturmaya çalışıyoruz. Biz kulüp olarak alt yapıya önem veriyoruz. Türk futboluna hizmet bizim hedefimizdir. Bu hedefi burada da sürdürmek istiyoruz. Başarılı Antrenör Murat Atik ile bu çalışmalara başladık. İyi tesislerde, işini iyi yapan bir ekiple yola çıkarak Galatasaray Futbol Akademisini kilometrelerce uzakta olan Almanya'da devam ettirmek istiyoruz'' ifadesini kullandı.

Bremen Galatasaray Futbol Okulu'nun genel sorumlusu Murat Atik, ''Birkaç aydır ön çalışmalarımız devam ediyordu. Böyle büyük bir camianın burada temsilciliğini yapacak olmam bana gurur veriyor. Bu bir yapılanmanın temel taşıdır. Tamamlanan ön çalışmalarımızdan sonra GS yönetiminden beklediğimiz onayın gelmesi bizi mutlu ettti'' dedi.

Atik, ahlakıyla Türk ve Alman futboluna yakışacak futbolcuları yetiştirmeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.



Kategori : GÜNCEL