Alex Kocaman'a böyle bağırdı

Alex Kocaman'a böyle bağırdı
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Alex de Souza, teknik direktör Aykut Kocaman'a tepki gösterdiAbone olBrezilyalı yıldız 38. dakikada belini tutarak "Beni değiştirin" işareti yaptı. Sedyeyle soyunma odasına giden Alex 5 dakika sonra geri geldi ama Bienvenu'nun girdiğini görünce büyük tepki verdi

Kaptan Alex de Souza karşılaşmanın 38. dakikasında raki ersag bi ile girdiği bir ikili mücadele sonrası belini tutmaya başladı. Yedek kulübesine dönerek "beni değiştirin" işareti yapan Brezilyalı yıldız, kolundaki kaptanlık bandını da çıkararak saha kenarına geldi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık tarafından sedye ile soyunma odasına giden Alex'in yerine hemen Bienvenu'yu oyuna soktu.


5 dakikalık bir tedavinin ardından tekrar sahaya dönen ve oyuna girmek isteyen Brezilyalı oyuncu, Kocaman'ın değişiklik yaptığını görünce bir hayli şaşırdı. Karanlık'ın "birazdan döneriz" uyarısına rağmen değişikliğe giden Aykut Kocaman'ın tavrına sinirlenen Alex'in kaptanlık bandını da tepki olarak yere fırlattığı görüldü. Bu sırada Alex'in sert bir yüz ifadesiyle Kocaman'la sinirli ve yüksek konuşması objektiflere yansıdı.

Kocaman karşılaşma sonrası konu ile ilgili olarak, "Alex'in ilk hareketi "bitti oynayamayacağım" anlamındaydı. O sırada Bienvenu'yu hazırlamıştık. İrtibatsızlıktan çok ilk hamlesi bizi değişikliğe itti. Zaten şu an da yürümesinde sorun var" ifadelerini kullandı.



Kategori : GÜNCEL